RISOLTO AANPAK van mens tot mens

Terwijl jij en je medewerkers focussen op je core business, nemen wij de lasten ‘met de glimlach’ uit handen.

Mensen
centraal

Onze software werkt zeer gepersonaliseerd. Risolto is je menselijke achterban. Want achter ons platform zit een team van gepassioneerde experts die weten wat grote en kleinere ondernemingen nodig hebben. Je kan op elk moment gebruikmaken van onze complementaire diensten zoals consultancy en opvolging van laattijdige en niet-betaalde facturen. Terwijl jij en je medewerkers focussen op je core business, nemen wij de lasten ‘met de glimlach’ uit handen.

Tip: met het optimaliseren en automatiseren van je intern facturatie- en invorderingsproces kan je nooit vroeg genoeg beginnen. Een proactieve en persoonlijke touch die eigen is aan Risolto, is sowieso een boost voor je cashflow en kwaliteit van je werk. 

Een onvergetelijke betaalervaring

Kiezen voor Risolto is ook kiezen voor een begeleiding op maat bij betalingsmoeilijkheden. Integer en transparant aansturen op een correcte betaling, van mens tot mens… daar heeft iedereen recht op én het werkt nu eenmaal beter. Een onvergetelijke betaalervaring en klantenbeleving dragen bij tot je succes, op vlak van finance, groei en inzetbaarheid van je eigen menselijk kapitaal.

Op maat

We doen het trouwens op maat: factuurbegeleiding en meer. Van het digitaal versturen van de factuur tot het moment dat het geld op je rekening staat. Met een onze stipte en procesmatige aanpak begeleiden we je klanten in hun betalingsproces. Met een human tot human filosofie dragen we zorg voor elke klantenrelatie, zodat je klant ook op de lange termijn klant blijft. Iedereen happy.

Risolto

Wil jij dat ook: één partner, één tool, één end2end oplossing - met jezelf in de driver's seat?