PLATFORM Pay for Performance.

Jouw facturatie- en debiteurenbeheer naar een next level brengen, dat doen we door het
(hyper)personaliseren van facturatie- en invorderingstrajecten met de hulp van AI.

Het credit management platform van Risolto
Maximaal resultaat in debiteurenbeheer, met de hulp van AI

Het organiseren van je credit management brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om je bedrijf gezond te houden, wil je verzekerd zijn van een optimale cash flow.

Je wilt achterstallige betalingen vermijden, terwijl je de relatie met je klanten niet wilt hypothekeren. Maar hoe vind je daarin het juiste evenwicht?

Klantgericht
Credit management platform

De ene klant is de andere niet. En een one-size-fits-all-aanpak levert vaak niet het gewenste resultaat op. Het credit management platform van Risolto helpt je daarbij.

Met de kracht van data en Artificiële Intelligentie, ontwikkel je een aanpak op maat van elke individuele klant – met een voelbare verbetering van tijdige betalingen én klantrelaties tot gevolg.

E-invoicing:
Controle van het eerste tot het laatste moment

Met dit credit management platform beheer je de hele facturatiecyclus van je bedrijf, van het uitsturen van facturen tot het correct en tijdig innen ervan. Ook voor de opvolging daarna kan je rekenen op Risolto, met een outsourcing-service die laattijdige betalingen gepast opvolgt.

Het optimaliseren van je cash flow begint al van bij het versturen van je factuur. Via een preventieve aanpak in debiteurenbeheer doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat facturen simpelweg niet vervallen.

Credit management platform
hoe werkt het?

Het Risolto-platform neemt alle handelingen in het facturatieproces van je over. Vanaf het moment dat jouw factuur geboekt is, volgt Risolto ze verder op. Daarbij hanteren we enkele unieke principes die jouw ROI maximaliseren en je kosten drukken.

1. Digital first

Door te kiezen voor een volledig digitaal platform, kiezen we voluit voor lagere postkosten en een eenvoudigere administratieve opvolging.

2. Hyper-gepersonaliseerd

Het debiteurenbeheer wordt afgestemd op het individuele profiel van elke klant. Zo hanteren we de facturatiekanalen die het beste werken. Je 26-jarige klant ontvangt herinneringen liever via sms, terwijl je 76-jarige klant wellicht liever een brief of telefoontje krijgt.

3. Gedreven door data en AI

Door data-analyse bepalen we welke aanpak het beste werkt. We bekijken aan de hand van het gedrag van elke klant, welke opvolging het meest geschikt is. Zo bepalen we het optimale facturatiekanaal, het best geschikte tijdstip voor facturatie én de communicatie naar de klant.

4. Wetenschappelijk onderbouwde technieken

Op basis van klantvriendelijke “nudging”-technieken stellen we een communicatie- en facturatieaanpak op maat samen, die de klant beweegt richting het correct en tijdig betalen van de factuur.

5. Tal van mogelijkheden

Het Risolto-platform maakt gebruik van verschillende facturatiemogelijkheden. Zo kan er gecommuniceerd worden via email, telefoon, post en sms. Maar ook andere – en zelfs je eigen – kanalen kunnen geïntegreerd worden in het platform.

E-invoicing
met resultaat

Het uiteindelijke doel van het credit management platform van Risolto is duidelijk:

  • Het aantal correcte en tijdige betalingen vergroten.
  • Klantenbinding versterken
  • Uw administratieve kosten verlagen
  • Uw werkkapitaal en cashflow optimaliseren
 

Wil je zelf ervaren hoe het credit management platform van Risolto uw debiteurenbeheer gevoelig verbetert? Contacteer ons!

Risolto

Prijzen, implementatie & onboarding – ook dat is eenvoudig