Met onze jarenlange ervaring ontwikkelden we een innovatieve tool om je procescyclus te optimaliseren. Gedreven door technologie, data, diensten en consultancy. 

Platform
as a service

Met software & services covert Risolto je volledige factuur- en debiteurenbeheer. Proactief, persoonlijk en geïntegreerd. Jouw portie ontzorging met het oog op een optimale cashflow. Als totaaloplossing – geïntegreerd platform én diensten – zijn wij de ideale, ondersteunende oplossing voor facturatie en betalingsopvolging bij grote en kleinere bedrijven.

Met onze jarenlange ervaring ontwikkelden we een innovatieve tool om je procescyclus te optimaliseren. Gedreven door technologie, data, diensten en consultancy. Kwestie van je (kosten van en behoefte aan) werkkapitaal te verminderen én een optimale klantenervaring te garanderen.

Van e-invoicing
tot betaling

Minder repetitieve taken en fouten dankzij Artificial Intelligence (AI), Robotic Process Automation (RPA), Natural Language Processing (NLP), Machine Learning, Anomaly Detection en andere ‘menselijke’ microdiensten. Het risico op onbetaalde facturen verdwijnt. En je stapt in op maat van je noden.

Risk Management
Continue analyse van betaalgedrag en klantbeleving, in combinatie met extern beschikbare data, zorgt voor doorgedreven risicobeheer op slecht betalende klanten.
E-invoicing

Elektronische communicatie is de voorwaarde om (digitaal) te kunnen personaliseren. Nog meer voordelen: kostenbesparing, minder administratieve rompslomp, meer tijd voor je klant.

Easy payment

Bezorg je klanten een onvergetelijke en ‘gepersonaliseerde’ betaalervaring. Via snelle en veilige betaallinks maak je het hen gemakkelijker om facturen tijdig en correct te betalen.

Reconcilliatie

Voor het afpunten van je betalingen biedt Risolto een online en (near) realtime verwerking, om geen onnodige acties of communicatie te doen en dus opnieuw de klantenbeleving optimaal te houden.

Credit Management

Interne dynamische en gepersonaliseerde (digitale) opvolging van de facturatie en betalingen van facturen, met de focus op gebruiksgemak. Risolto analyseert en beinvloed het betaalgedrag van je cliënteel.

Collection

Waar nodig, kan je beroep doen op een externe invorderingspartner. Dankzij Risolto en de nauwgezette monitoring op klant en betaalgedrag zal op het ideale moment – niet te vroeg en niet te laat – beroep gedaan worden op externe invordering.

Complementaire
diensten

Hier stop het niet. We vullen onze technologie en data aan met support, consultancy en training.

01.

Consultancy
Risolto ondersteunt je bij het opzetten van een dynamisch debiteurenbeheer waardoor je klanten hun facturen tijdig en correct betalen. Na een audit krijg je van ons een concreet implementatieplan waarmee je zelf aan de slag kan.

02.

Uitbesteding
Laattijdige en niet-betaalde facturen vragen om een strikte aanpak. Je kan in elke fase van je proces ‘werk’ aan ons uitbesteden: we volgen op in jouw naam, organiseren externe minnelijke opvolging, indien nodig nemen we gerechtelijke stappen.

Risolto

Op zoek naar één partner en één totaaloplossing - die jou volledig ontzorgt ?