Risolto zorgt voor

Liquiditeitswinst

Risolto zet in op het wegnemen van betaalbarrières.

Risolto maakt het uw debiteuren zo gemakkelijk mogelijk om te betalen. Onze betaalplanoptie geeft uw klanten financieel perspectief en met onze 1 klik betaalopties zet uw bedrijf een stevige digitale stap vooruit. Bovendien zijn er ook nog onze partners in invorderingen, als extra ruggensteun wanneer u ze nodig hebt.

Icon_pay

1 Klik Betaling

Dankzij onze eenvoudige link kunnen uw klanten via een simpele klik betalen. Gedaan met nodeloos formulieren invullen en heen-en-weer mailen zonder resultaat.  

Icon_Betaalplan

Betaalplan

Een betaalplan kan soms een manier zijn om uw klant te begeleiden richting de start van een oplossing. Uiteraard bepaalt u of en binnen welke grenzen dit kan toegestaan worden. Toestaan is natuurlijk één ding, de opvolging is vaak omslachtig. Binnen Risolto Platform kan u dit zonder veel inspanning beheren.  

Icon_Invorderingspartners

Invorderingspartners

Risolto begeleidt u van factuur tot betaling. Waar nodig kunnen we daarvoor beroep doen op onze ervaren invorderingspartners, die kordaat maar met respect voor uw klanten uw onbetaalde factuur invorderen.

Gedaan met het opvragen van een dossier om het dan zelf door te sturen naar een andere leverancier. Met de spreekwoordelijke druk op de knop wordt uw dossier vanuit Risolto Platform overgemaakt aan onze partner. 

Lees meer over onze Invorderingspartners op onze Collect+ pagina.

 

Integraties.

Enkele van onze integraties.

We voorzien bij integratie steeds een verhaal op maat. Zo bent u zeker dat Risolto bruikbaar blijft, ook al verandert uw andere software.

Vragen over uw persoonlijke integratie? Neem contact op met ons team!