Risolto zorgt voor

Klantbeleving

De kortste route naar een tevreden klant.

Risolto maximaliseert klantbeleving in drie eenvoudige stappen. Onze ai maakt voor elke debiteur een workflow op maat. Hiervoor maken we gebruik van een ruime set aan templates en selecteren we enkel kanalen die écht werken. Zo werkt u niet alleen efficiënt, maar ook effectief.

Icon_template

Templates

Risolto gelooft dat de juiste boodschap, op het juiste moment via het juiste kanaal een duidelijke impact heeft op het betaalgedrag van uw klant. Gebruik onze bewezen standaard templates of gebruik tal van templates op maat. Vormgeving, taal, tone-of-voice worden afgestemd op uw bedrijf en klanten. Zo wordt uw facturatie meteen een verlengstuk van uw merk en onderdeel van uw merkbeleving.

Icon_Events

Actions

Elke klant is uniek.  Onze Risolto AI leert uit het betaalgedrag van uw klant en automatiseert waar u het wil ook de opvolging. Per debiteur wordt zo een optimale communicatieflow bepaald. U beslist met een simpele klik wat automatisch kan en waar u zelf liever nog persoonlijk bijstuurt. Aan de hand van de vooropgestelde acties bepalen we per debiteur de te gebruiken template, kanaal en timing.

 

Icon_channel

Multichannel

Risolto Platform maakt gebruik van verschillende communicatiekanalen zoals briefwisseling, email, SMS en telefoon om uw klant zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te bereiken. Zo is uw interactie met uw klanten doeltreffend en to-the-point. Ook aangetekende zendingen zijn mogelijk. Geniet ten slotte van kostvoordeel door uw klanten te motiveren om over te stappen op digitale communicatie. 

Integraties.

Enkele van onze integraties.

We voorzien bij integratie steeds een verhaal op maat. Zo bent u zeker dat Risolto bruikbaar blijft, ook al verandert uw andere software.

Vragen over uw persoonlijke integratie? Neem contact op met ons team!