Risolto zorgt voor

Tijdswinst

Dankzij Risolto Platform benut uw team maximaal zijn unieke skills.

Risolto Platform neemt repetitieve taken over, zodat uw team zijn unieke skills beter kan inzetten. Dat doen we door gebruik te maken van AI, het observeren van & inspelen op gebeurtenissen en het slim gebruik van automatisatie. Slimme automatisatie ontzorgt uw werknemers en uw klanten.

Icon_automatisatie

Slimme automatisatie

Klassieke automatisatie bestaat al een tijdje. Acties worden verzameld en vaak in één batch uitgevoerd. Dit is zeker efficiënt voor de gebruiker, maar kan stress en een heuse communicatiefile veroorzaken voor de rest van je team. Ook zij moeten plots onder hoge tijdsdruk een massa inkomende communicatie verwerken in respons op je acties …. 
 
Risolto Platform maakt gebruik van diverse mechanismen rond slimme automatisatie. De uitgaande communicatie en de gebruikte kanalen zijn meer gespreid, zodat je team de tijd krijgt om alle feedback op een comfortabel tempo te verwerken.
 
Ten slotte communiceert Risolto Platform tussen de verschillende kanalen (sms, email, …) zodat u zelf niet meer moet tussenkomen als afzonderlijke diensten niet afgestemd zijn op mekaar.

 

Icon_event

Events

Risolto Platform gebruikt zogenaamde events om te bepalen wanneer welke actie wordt uitgevoerd. In zijn eenvoudigste vorm is dit bv. de vervaldag van een factuur.

Uit ervaring weet u echter dat uw klanten bvb. beter betalen bij een herinnering in de namiddag of na een periode van goed weer. Ook dit type ‘events’ kunnen gebruikt worden om acties te automatiseren binnen het platform.

Als kers op de taart kan ons AI algoritme in sommige gevallen eveneens uw klanten opdelen in bepaalde categorieën om zo op een betere manier aan te schrijven.  

 

Icon_AI

Artificial Intelligence

Risolto wordt ondersteund door een stevige laag AI. Zo analyseren we betaalgedrag, doen op basis daarvan voorstellen voor communicatie en voeren die uit door middel van slimme automatisatie.

Integraties.

Enkele van onze integraties.

We voorzien bij integratie steeds een verhaal op maat. Zo bent u zeker dat Risolto bruikbaar blijft, ook al verandert uw andere software.

Vragen over uw persoonlijke integratie? Neem contact op met ons team!