Over ons

Innovatie. Mensen. Beleving.

Méér dan datagedreven technologie voor uw facturatie tot betalingsproces, dat is Risolto. Minder kopzorgen, én toch uw facturen vlugger en beter betaald krijgen. People matter, where innovation meets experience.

Game changer
met een menselijke aanpak

Meer dan datagedreven technologie, van uw facturatie tot betalingsproces, dat is Risolto.

Het beste van alle werelden voor uw onderneming verenigd: flexibele en bewezen experten in technologie, credit management, customer service en digitale communicatie. Samen bieden we de ontzorging die ook wij in een vorig leven gemist hebben: een totaaloplossing mét persoonlijke service.

Echter, automatiseren en optimaliseren van de cyclus ‘factuur tot betaling’ klinkt droog. Uw onderneming in staat stellen om beter, sneller en slimmer te werken klinkt al iets beter. Voeg daarbij onze menselijke aanpak, en u begrijpt waarom wij voor zowel onze als uw klanten een digitale game changer zijn. 

Innovatie. Beleving.

Met Risolto kan het echt. Niet de zoveelste tool of deelmodule op een rij, maar het complete plaatje. We maken uw organisatie future-proof, en we blijven dat zelf ook. Leer ons kennen…

Missie en visie

Minder kopzorgen, én toch uw facturen vlugger en beter betaald krijgen.

Daarbij kostenefficiënter, duurzamer en performanter kunnen werken. Met Risolto kan het echt. Niet de zoveelste tool of deelmodule op een rij, maar het complete plaatje. We maken uw organisatie future-proof, en we blijven dat zelf ook. Leer ons kennen…

Icon_overrisolto
Innovatie

We houden graag de vinger aan de pols. We luisteren naar uw noden en bieden antwoorden op de uitdagingen van vandaag en morgen die de markt te bieden heeft met nieuwe en bewezen oplossingen

icon_userexperience
Customer experience

In credit marketing en in facturatie en invordering, blijft de klantervaring belangrijk. Betalen van facturen wordt voor uw klanten een beleving, en uiteraard staat gebruiksgemak centraal.

icon_focus
Menselijk & oplossingsgericht

We verliezen consumenten en bedrijven met betaalmoeilijkheden niet uit het oog. We connecteren persoonlijk met de klanten en we stellen creatieve en vernieuwende afbetaaloplossingen voor.

Icon_digitalpay
Duurzaamheid

E-invoicing online payment is the name. We begeleiden u bij uw digitale transformatie en doen uw bedrijf goedkoper, efficiënter en duurzamer werken.

icon_handshake
Langetermijnsrelaties

Door het digitale en persoonlijke gebruiksgemak zal de langetermijnsrelatie tussen uw bedrijf en uw klanten bestendigd worden. Ook de laagdrempeligheid van onze oplossing en het pay-for-performance model dragen daartoe bij.

Kennismaken met Risolto?

Vraag uw demo aan, of kies meteen voor een offerte op maat!