Banner_post_liq

Liquiditeitswinst

Digitaal betalen: eenvoudig en met 1 klik.

Essentieel bij een digital first filosofie: de mogelijkheid om digitaal te betalen. De makkelijkste manier om deze optie te voorzien is via betaallink.

Voordelen van de betaallink.

Andere digitale betaalopties?

Via domicilie

Voor terugkerende facturen (zoals bv. Bij energieleveranciers het geval is) is domicilie ook een optie om de digitale route te nemen. Bijkomend gemak daarbij is dat de klant zich geen zorgen moet maken over de betaling. 

Wist u bovendien dat bij het mislukken van een domicilie-betaling, de bank uw klant daarvan op de hoogte moet brengen? Hoe dat gebeurt is afhankelijk van bank tot bank. Zo gaat dat bij sommige banken bv. Via de app of via uittreksels. Afhankelijk van bank tot bank zijn er ook andere policies. Zo zijn er banken die gedurende een bepaalde periode opnieuw de betaling proberen uitvoeren, zonder dat uw klant daarin moet tussenkomen. 

Opgelet: bij het aanmaken van een domicilie start die pas vanaf de volgende betaaltermijn. De factuur van de huidige maand moet nog apart betaald worden. 

Via overschrijving

Indien u reeds gekoppeld bent met een van de courante boekhoud / CRM programma’s (zoals Exact, Yuki, Octopus, Mercator …) gebeurt het afpunten automatisch. Interesse in een koppeling, of graag een koppeling op maat? Neem contact op via connectnow@risolto.be