Banner_post_liq

Liquiditeitswinst

Onze invorderingspartners zorgen voor liquiditeitswinst.

Risolto kiest invorderingspartners met ervaring, efficiëntie en aandacht voor ethisch invorderen. Onze partners hebben meer dan 40 jaar ervaring, en hebben met een team van meer dan 50 werknemers voldoende expertise verzameld om u en uw klant tot een oplossing te begeleiden. Vanuit deze jarenlange ervaring zetten onze partners sterk in op het digitale aspect van invorderen. Vaak is dit verrassend voor nieuwe klanten, want invorderingspartners hebben al te vaak de reputatie een overdaad aan papier met zich mee te brengen.  

Niet alleen werkt een focus op het digitale drempelverlagend, bovendien werkt deze aanpak ook kostenverlagend. Waar de kost voor aangetekende brieven, telefoontjes en post vaak op uw klant verhaald wordt, is een e-mail of sms een minder grote uitgave die vaak sneller terecht komt en makkelijker bekeken wordt. Door het insluiten van betaallinken zorgen we er bovendien voor dat er bij het ontvangen van de e-mail of sms meteen betaald kan worden.  

Ook onze invorderingspartners voorzien bovendien (net als in het Risolto Platform) mogelijkheden voor het aanmaken van digitale betaalplannen. 

Het doorgeven van uw dossier vanuit Risolto Platform kan met 1 eenvoudige klik. Het indienen van uw dossiers (los van Risolto Platform) kan u eenvoudig via contact met onze Risolto Collect+ Adviseurs, via de Collect+ pagina of via info@risolto.be 

Tot slot geven we graag mee dat het risico bij het gebruik maken van onze invorderingspartners steeds beperkt blijft. Indien u graag in detail uw dossier bespreekt met onze adviseurs, kan u uw dossier altijd bezorgen via onze collectpluspagina