OVER RISOLTO Innovatie. Mensen. Beleving.

Meer dan datagedreven technologie voor je facturatie tot betalingsproces, dat is Risolto. Minder kopzorgen, én toch je facturen vlugger en beter betaald krijgen. People matter, where innovation meets experience.

  • cell_1
  • cell_3
  • cell_2

Game changer
met een menselijke aanpak

Meer dan datagedreven technologie voor je facturatie tot betalingsproces, dat is Risolto.

Het beste van alle werelden voor je bedrijf verenigd: flexibele en bewezen experten in technologie, credit management, customer service en digitale communicatie. Samen bieden we de ontzorging die ook wij in een vorig leven gemist hebben: een totaaloplossing mét persoonlijke service.

Echter, automatiseren en optimaliseren van de cyclus ‘factuur tot betaling’ klinkt droog. Jouw bedrijf in staat stellen om beter, sneller en slimmer te werken al iets beter. Voeg daarbij onze menselijke aanpak, en je begrijpt waarom wij voor onze en jullie klanten een digitale game changer zijn. 

MISSIE & VISIE Innovatie. Mensen. Beleving.

Met Risolto kan het echt. Niet de zoveelste tool of deelmodule op een rij, maar het complete plaatje. We maken je organisatie future-proof, en we blijven dat zelf ook. Leer ons kennen…

Missie
& visie

Minder kopzorgen, én toch je facturen vlugger en beter betaald krijgen.

Daarbij kostenefficiënter, duurzamer en performanter kunnen werken. Met Risolto kan het echt. Niet de zoveelste tool of deelmodule op een rij, maar het complete plaatje. We maken je organisatie future-proof, en we blijven dat zelf ook. Leer ons kennen…

Innovatie

We houden graag de vinger aan de pols. We luisteren naar je noden en bieden antwoorden op de uitdagingen van vandaag en morgen die de markt te bieden heeft met nieuwe en bewezen oplossingen

Customer experience

In credit marketing en in facturatie en invordering, blijft de klantervaring belangrijk. Betalen van facturen wordt voor uw klanten een beleving, en uiteraard staat gebruiksgemak centraal.

Menselijk & oplossingsgericht

We verliezen consumenten en bedrijven met betaalmoeilijkheden niet uit het oog. We connecteren persoonlijk met de klanten en we stellen creatieve en vernieuwende afbetaaloplossingen voor.

Duurzaamheid

E-invoicing online payment is the name. We begeleiden je bij je digitale transformatie en doen je bedrijf goedkoper, efficiënter en duurzamer werken

Langetermijnrelaties

Door het digitale en persoonlijke gebruiksgemak zal de langetermijnrelatie tussen je bedrijf en je klanten bestendigd worden. Ook de laagdrempeligheid van onze oplossing en het pay-for-performance model dragen daartoe bij.

Risolto

Genoeg over Risolto... tijd om jouw cashflow te versterken.